Регион

Арестуваха 60-годишен от село Родопи за домашна оранжерия с марихуана

60-годишен жител на хасковското село Родопи и мъж на 46 г. от Сопот са арестувани заради домашна оранжерия за отглеждане на марихуана, съобщават от МВР.

Акцията е на пловдивските криминалисти и е започнала на 14 април вечерта с ареста на 27-годишен криминално проявен от Поморие. Той е задържан след кратко преследване в Пловдив с близо половин килограм амфеетамин.

Малко по-късно са започнали претърсвания на автомобили, къщи, апартаменти, стопански постройки и гаражи в село Родопи и подбалканските градове Карлово и Сопот. В помещения, снабдени с вентилационна инсталация и рефлекторни лампи, криминалистите са открили 116 добре отгледани растения коноп с височина около 60 см, засадени в саксии.

От МВР не уточняват в кое населено място е открита домашната оранжерия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
М.Г.-К.
М.Г.-К.
18.04.2021 9:04 9:04

БРАВО !!!! продължавайте все така !!! хващайте ги тези измамници !!! трябва повече контол !!! браво ! проверявайте и училищата!!!!!!

Миткж
Миткж
09.05.2021 22:11 22:11

74 годишен не 60😂

Back to top button