Хасково

За 300 лева подкуп на полицай мъж получи 8 месеца пробация

Хасковски окръжен съд8 месеца пробация получи 39-годишният Красимир Манавски от Раковски, защото е предложил подкуп от 300 лева на харманлийски полицай. Хасковският окръжен съд определи още две мерки, които нарушителят трябва да спазва – задължителна регистрация и срещи с пробационен служител 2 пъти в седмицата. Заради чистото съдебно минало подсъдимият се размина без глоба. 

В края на февруари Красимир Манавски се прибирал от границата към Раковски. В района на Харманли го спрели полицаи, които открили в колата му 500 кутии цигари без бандерол. За да го пуснат безнаказано Красимир Манавски предложил на униформените 300 лева подкуп. Веднага след това белезниците щракнали на ръцете му, разказа подсъдимият в съда. Той бе категоричен, че е направил грешка. Според адвоката му Нели Маркова постъпката на Манавски е „продиктувана от общата тенденция в страната“.

Хасковският окръжен съд отне подкупа от 300 лева в полза на държавата, а конфискуваните цигари са оставени на съхранение в Митница „Свиленград“.

Красимир Манавски е женен с две деца. Няма постоянна работа. През лятото изкарва прехраната си на полето. По молба на адвоката му Хасковският окръжен съд не разреши подсъдимият да бъде сниман.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ivan
Ivan
27.11.2020 0:12 0:12

Toz e i lihvar i jenama sashto

Back to top button