Хасково

Търсят инженер, шофьор на автобус и старши експерт в Хасковско

Свободно място за инженер в производството е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Сред останалите нови свободни работни места в областния град са за шофьор на автобус по линията Хасково – Свиленград, медицински лаборант и общ работник във ветеринарна клиника.

В Димитровград имат нужда от старши експерт по бюджета на общината, технолог, сервитьор, двама монтажници на кабелни инсталации и оператор на инсталация за размесване на бетон.

В Харманли се търсят продавач-консултант, трима шивачи, охранител, двама работници в кухня. Свободните места в Свиленград са за работник в кухня, продавач и транжор. Работник в цех за гнайсови плочи на 650 лв. се търси в Ивайловград.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Питам, но няма кой да отговори
Питам, но няма кой да отговори
18.04.2021 21:21 21:21

Трeвoжнaтa миcъл – кaк мoжaхмe дa прoпилeeм години c пoдoбни чудoвища на директорски постове? Как допускаме пocтoяннo да смe навиквани и упреквани, да се държат с нас като с боклуци, да ни отнемат елементарни човешки права – да се обличаме както кажат, да говорим с когото кажат, да се прекланяме и съгласяваме с всякакви грандомански идеи, които рушат с години градени системи или постижения, заради нечии болни амбиции!
Човек не може да се примири и oтнeмa пcихoлoгичecкa eнeргия, нaпрaвo e труднo дa ce cмириш, чe в нaчaлoтo нa трeтoтo дeceтилeтиe нa Трeтoтo хилядoлeтиe тoчнo в мoятa държaвa и моят град cъдбaтa нa хoрa в много институции бe пoвeрeнa в ръцeтe нa злe oбрaзoвaни, лoшo възпитaни, aрoгaнтнo гoвoрeщи и тoтaлнo лишeни oт човешка миcъл нечoвeци!

Back to top button