Хасково

Местят входа на НАП в Хасково заради ремонт

Входът за клиенти на НАП – Хасково е изместен в източната част на сградата заради ремонт, съобщават от приходната агенция. Централният вход ще е само за служители на администрацията.

Поставени са упътващи табели, които насочват гражданите и бизнеса как да се подреждат според вида услуга, която им е необходима. Обособени са 4 пътеки за най-търсените дейности: подаване на декларации, изясняване на здравен статус, издаване на удостоверения и оказване на техническа помощ. След като фоайето бъде ремонтирано, подобрения ще започнат и в крилото в източната част на сградата, където са проектирани още по-удобни места за посетителите.

Ремонтът на салона на НАП предвижда нови гишета, приемна за консултации по данъчното и осигурително законодателство с експерти на Агенцията, както и нов архив. Ремонтът ще продължи 3 месеца.

Електронните услуги на Агенцията остават достъпни 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Най-лесно и бързо, без необходимост да се посещава администрацията лично, данъчни и осигурителни декларации могат да се подават онлайн с персонален идентификационен код и квалифициран електронен подпис. С ПИК и електронен подпис е възможно още да се заявява издаване на документ като например удостоверение за наличие или липса на задължения, да се извършват справки за дължими данъци и осигуровки и др.

НАП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button