Хасково

Половин Хасково и 6 села са без вода заради аварии

Всички северни квартали на Хасково и части от центъра ще бъдат с частични спирания на водата днес, предупреждават от ВИК.

Става въпрос за кварталите „Орфей“, „Бадема“ и „Куба“. Без вода са селата Клокотница, Минерални бани, Татарево, Брястово, Спахиево и Колец.

Причината е поредица от аварии в района на помпена станция „Ябълково“. Те са предизвикани от хидравлични удари след спиране на тока. Екипите на ВиК работят по отстраняването на повредите.

Както Haskovo.info писа, заради подмяната на водопровода по булевард „Съединение“ от 8 часа днес ще бъде спряна водата в участъка от улица „Търговска“ до улица „Булаир“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.04.2021 21:55 21:55

да го ейба в гъза и станислав дечев

Анонимен
Анонимен
21.04.2021 6:07 6:07

Кога областният управител ще поиска обяснение от шефовете на EVN, ВиК и кмет за положението в града? Много хитро: токов удар в помпени станции и града без вода, а през седмица се молим за улично осветление! Хасково във военно положение ли е или на гражданите трябва да е трудно! Защо не се случи това преди 04.04? А, сме в обстановка на пандемия и трябва да се спазва хигиена!

Back to top button