Хасково

Разкриват 95 временни работни места в Хасковско

95 работни места ще бъдат разкрити от 1 юни до 30 ноември в Хасковска област, съобщават от областна администрация.

Това се прави по Регионалната програма за заетост на областта за 2021 г., а за целта са заделени 382 716 лв., повечето от които идват от държавния бюджет. Местата са за общи работници, работници по поддръжката на общински и държавни имоти, озеленяване, поддръжка и почистване на пътища, технически сътрудници и шофьори. Ще се наемат безработни младежи до 29 г., безработни над 50-годишна възраст и такива с ниска или нетърсена на трудовия пазар професионална квалификация, хора с увреждания и продължително безработни.

62 ще бъдат назначени на пълен работен ден, а 33 – на непълен. В Областна администрация ще се назначат 8 души, Община Хасково – 8, Димитровград – 10, Харманли – 7, Свиленград – 7, Тополовград – 8, Любимец – 6, Симеоновград – 7, Минерални бани – 5, Ивайловград – 8, Стамболово – 8, Маджарово – 13,

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василка
Василка
25.04.2021 9:10 9:10

Ще си назначат тяхни хора!

Back to top button