Хасково

И ЕВТО – България събира пари за Ирина

Зов за помощЕВТО-България се присъедини към дарителската кампания за Ирина, съобщиха за Haskovo.info от организацията по  бойните изкуства. Инициативата е на главният им инструктор по ВингТчун в Хасково Георги Митев.

Във всяка школа на ЕВТО-България ще има кутия за дарения. От организацията се надяват с общи усилия да върнат Ирина.

В началото на май дванадесетокласничката Ирина Иванова Мишонова пострада при катастрофа. Тя бе приета в хасковската многопрофилна болница със счупен крак и травми в таза. По-късно състоянието й се усложни и тя изпада в кома, която продължава до преди около седмица, когато Ирина изпада в будна кома.  Междувременно тя бе

транспортирана в болница в Пловдив, откъдето бе изписана на 28 юни. В момента Ирина е в софийската болница Токуда. Приета е със сепсис, който много усложнява и забавя лечението и. Предстои да и направят операция на главата и след това рехабилитация.

Семейството и няма нужните доходи за осигуряване на лечението и рехабилитацията, от която тя се нуждае сега, за да продължи възстановяването и.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button