Хасково

Най-добрите млади строители се състезават в Хасково

Хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ е домакин на Регионалното състезание „Най-добър млад строител“.

Надпреварата, в която участват 7 отбора от Хасково, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Бургас и Кърджали, беше официално открита в двора на ПГДС. Всички бяха поздравени от директора Маргарита Топалова, заместник-кмета Мария Вълчева и заместник-областния управител Митко Петров. Представиха се мажоретките от състава на гимназията и певиците от група „Музикална дъга“. Имаше кетъринг, след който се проведе техническата конференция.

Същинското състезание е в петък на спортна площадка „Спартак“. Хасковският отбор с ръководители Златина Стойнова и Иван Петков, участва във всички дисциплини – Мазилки, шпакловки и бояджийски работи, Облицовки и настилки, Зидария и Сухо строителство. В тима са единадесетокласниците Тодор Тодоров, Марин Данев, Димитър Колев, Мирослав Патуров, Иван Иванов и Анелия Петрова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button