Спорт

Лили Стойчева стана вицешампионка на мемориала „Цветанка Христова“

Състезателката по хвърляне на копие на хасковския клуб „Атлетик“ Лили Стойчева спечели сребърен медал на 12-ото издание на мемориал „Цветанка Христова“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Хасковлийката постигна резултат 46.11 метра. Първа е Михаела Петкова (КЛАСА) с 57.10 м. Утре Лили тръгва за международния турнир „Коста Василев“ в Шабла. Тя се възстановява успешно от тежка контузия, която е получила през сепември миналата година. Спортист №1 на Хасково благодари на д-р Валентин Ников, който е провел лечението.

Медали

В същия ден на стадион „Васил Левски“ се е провел и турнир А1 атлетика за младежи – 1-ви кръг, където малките състезатели на „Атлетик“ са показали добри резултати. В състезанието са се включили 41 момичета и 15 момчета. Ана-Мария Петкова се е класирала на 7-ма позиция, Стефанина Захарива – 11-та, Рая Хаджиева е 15-та, Марая Маврова – 18-та. При момчетата Никола Делчев се е класирал на 9-та позиция, а Вили Вунов е прекъснал участието си поради лека травма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button