Хасково

Къща с буболечки и риби – хит сред хасковските деца

Къща с буболечки

Къща с буболечки

Повечето хасковски магазини за играчки примамват клиентите си с високотехнологични джаджи. Планетаириум вкъщи – защо не? Един от местните магазини предлага на малките астролюбители възможността да си проектират вкъщи милиарди звезди, 88 съзвездия, 12 хороскопа, както гледка към небето, чрез нагласяне на дата и час, на цената от 125 лева. Освен всичко има и лекции, но на английски език. Домашният звезден проектор естествено спестява времето за посещение на планетариума в Смолян, но пък детето не може да получи истинската емоция от наблюдението на небето.

Други интересни джаджи са къщата с буболечки и риби. Със специални слушалки, малчуганите могат да чуят какъв звук издават морските и сухоземните обитатели. Цената, която ще платят родителите за това удоволствие е 52 лева.

За малко над 100 лева, децата могат да се сдобият с домашен роботизиран любимец – динозавър. Има и такива, чийто размери са над метър. В първия момент, хората обаче се плашели, когато го видят, коментираха продавачи. 

Въпреки високоразвитите технологии обаче, малко от хасковските малчугани се ориентират към високотехнолочигните играчки. „От началото на годината сме продали едва 2 звездни проектора“, коментира за Haskovo.info Стефка Алексиева, която е консултант в магазин за играчки. Според нея децата търсят това, което се рекламира. „Куклите „Барби“ и количките все още не са излезли от мода“, допълни 21-годишната продавачка.

Сред най-популярните и достъпни като цена играчки са летяща чиния, която се управлява с длан, говорещ папагал, с над 40 записани фрази, жилетки и пистолети, воден пясък, който не се мокри и куп други джунджурии.

Планетариума

Планетариума

Количка, която се управлява с лазер

Количка, която се управлява с лазер

Говорещ папагал

Говорещ папагал

Къща с риби

Къща с риби

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button