Хасково

Димитровградски общински съветник съди Емил Георгиев за клевета

Емил Георгиев

Емил Георгиев

Общинският съветник от ГЕРБ Димитровград Антон Вълков утре ще заведе дело за клевета срещу лидера на ПК „Екогласност“ Емил Георгиев. Това съобщиха днес от хасковската структура на ГЕРБ.

По време на протеста срещу кариерата за варовик в Меричлери Георгиев заяви, че Вълков и председателят на общинския съвет в бригадирския град са заплашвали бившия наемател на минералния басейн в града  Петко Стойчев, който е починал.

Вълков е категоричен, че с покойния ги е свързвало приятелство. Дори имали идея заедно да направят чешма, от която да тече минерална вода. Материалите за чешмата и помпата за нея са закупени, но смъртта на Стойчев е забавила изграждането й. В памет на приятеля си Вълков щял да довърши чешмата сам през есента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
balgar4e
balgar4e
10.08.2010 3:27 3:27

emil georgiev se aktivizira. nablizhavat izbori, den godina hrani. hora meri4lerci, dale4e ot tozi gnusen vlah. toj samo vi upotrebqva, ste q svarshi kato kucheto na nivata. ne mu vqrvaite, za boga!!!

Back to top button