Хасково

Автобусна фирма остави хасковлии да чакат напразно на жегата

Таня Еленкова

Таня Еленкова

Автобусна фирма остави дузина хасковлии без превоз до София в събота, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Една от потърпевшите е Таня Еленкова. По думите й в събота са отишли на място в офиса на фирмата и поискали да си купят билет за автобуса в 16:45 часа. Служителката им казала, че няма да им продаде билет. По-добре било да си купят на място на автогарата.

„Чакахме автобуса на Юнион Ивкони до 17,15 часа, но той не се появи. Бяхме 15-тина хасковлии, които в най-голямата жега чакахме с багажа си на автогарата напразно“, обясни Таня. За да изяснят ситуацията те звъннали на централата в София, където нелюбезен оператор заявил, че могат да си чакат колкото искат, но автобус няма да има.

„Не знам защо така се е получило. Колегите от офиса в Хасково е трябвало да уведомят пътниците„, обясни през Haskovo.info заместник – директорът по техническата част в Юнион Ивкони Кирил Георгиев. По думите му в събота е имало много повредени автобуси и това е причината някои от линиите да отпаднат.

От офиса на фирмата в Хасково обясниха, че много често се отменят автобуси. „Работното ми време в събота бе до 15:00 часа. Аз стоях до 17:00 и нямах информация, че до София няма да има рейс“, обясни Севдие Исмаил от местния офис. Тя заяви, че не е връщала хора в събота. По думите й в Хасково има още две фирми, които предават билети на Юнион Ивкони. „По всяка вероятност потърпевшите са ходили в другите офиси“, допълни касиерката.

От централния офис на автобусния превозвач все пак посъветваха потърпевшите да напишат жалба. Таня Еленкова вече е подготвила документа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Краси
Краси
09.08.2010 21:59 21:59

Преди една година пътувах с тази фирма до София. Обслужването беше ужасно. През цялото време слушахме чалга в автобуса. Шофьора флиртуваше с една служителка от фирмата, която си беше събула обувките и качила краката на таблото. Двамата пушеха цигара след цигара, въпреки, че пушенето е забранено. Връх на всичко беше, когато въпросната дама бе свалена на магистралата при Пазарджик на отсечката за Лисичево, а на пътниците бе отказано да се спре на спирката на хотел „Плиска“.

костадинова
костадинова
10.08.2010 11:03 11:03

с тази фирма преди няколко месеца щях да да си изпусна самолета за Германия.Повече няма да ползувам услугите й.Съветвам всички да направят това.Те не заслужават да са на пазара

Nedqlko Delchev
Nedqlko Delchev
10.08.2010 14:11 14:11

Tova koeto se e slu4ilo na dadenata Tanq Elenkova – ne e ni6to novo i neobi4aino za Balgariq i nai-ve4e za grad kato -Haskovo – Vazmutimo e 4e sme 4len na evropeiskiq sauz a sme svetlinni godini sled vsi4ki 4lenki osobenno v sverata na obslujvane i informirane na grajdanite.
Konkretno za obslujvaneto v Haskovo na avtogarata – to vsa6tnost nqma takova – slujitelite sa kraino nelubezni – -bez li4no vazpitanie – kakto i etiket neobhodim za zaemanata dlajnost.
Az imam 4asna firma i striktno sledq za otno6enieto na personala mi s krientite – klienta vinagi ima pravo – ne6to koeto mnogo targovci zabravqt.
Vazmuten sam i ot na4ina po koito se govori na ob6testveni mesta – na ma – na be – na kvo iska6 – prosto dokazvame 4e v evropeiski grad kato haskovo nie se darjim kato parvobitni zaselnici .
Molq vseki koito raboti s hora – drajte na etikeciq na povedenie saobrazno va6ata delajnost – a personala v gi6etata na avtogara Haskovo e izcqlo za podmqna – tam preobladavat – nevazpitani i grubi slujiteli.

Back to top button