Регион

44 кандидат- митничари оцеляха след тестовете за интелигентност и лоялност

Кандидат- митничарите окупираха вчера сградата на УНСС в Хасково44 кандидат- митничари, които вчера се явиха на писмен изпит за работа на ГКПП Капитан Андреево, са допуснати до следващия етап – събеседване, съобщи за Haskovo.info началникът на Митница Свиленград Стефан Марашев. Те се борят за 5 работни места на кантара на пункта.

От 217 кандидати вчера реално са се явили 198. 48 са издържали теста за интелигентност, но четирима от тях не са покрили критериите на другия тест – за лоялност. Има и кандидат, постигнал най-високата степен на честност на втория тест – 0, което е почти непостижимо, коментираха от комисията.

Събеседванията с 44-мата допуснати кандидати са започнали в 12 часа. Предвидено е да влизат по шестима на час, но десетте отпуснати минути се оказват недостатъчни. Заради големия брой кандидати интервютата ще продължат и утре, каза Стефан Марашев. Повечето от допуснатите са от Свиленград. Има хора и от Любимец, Димитровград, Хасково, Пловдив, София и Шумен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button