Регион

Митничари откриха контрабандни дрехи, чанти и парфюми

Част от задържаната стока, снимка АМТри опита за внос на стоки с фалшива марка са предотвратили митнически служители от Капитан Андреево само през последните няколко дни, съобщават от агенция Митници.

4 735 текстилни изделия, пораждащи основателни съмнения за нарушаване на права върху интелектуална собственост, са открити в автобус с турска регистрация, пътуващ от Турция за Румъния. Задържаните стоки носят сходни надписи и щампи с фигуративната търговка марка HELLO KITTY.

При проверката на товарен автомобил, пътуващ от Турция за България, митничарите от Свиленград са открили 19 950 полиетиленови чанти с надписи LEVI’S.

При третия случай са задържани 368 недекларирани парфюма и тоалетни води. Те са открити при щателна проверка на лек автомобил с пазарджишка регистрация, пътуващ по дестинация Турция – България. В автомобила пътуват две жени – от София и Пазарджик. Парфюмите са били на мястото на резервната гума и на други места в купето и багажното отделение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button