Регион

ТИР се преобърна край Свиленград, двама в ортопедия

Снимка: e-svilengrad.com

Снимка: e-svilengrad.com

Турски ТИР е катастрофирал тази сутрин около 6 часа край Свиленград. Тежката кола се е обърнала в дере. Движението по пътя не е спряно.

Два екипа спасители са на мястото на инцидента, тъй като от ТИР-а се е разсипало бяло вещество, съобщиха за Haskovo.info от Гражданска защита. Най-вероятно става въпрос за сода . Това обаче ще може да се твърди със сигурност след като бъдат проверени документите на товара.

При катастрофата има двама пострадали. Те са настанени в Ортопедичното отделение на хасковската болница. Опасност за живота им няма.

По-късно от полицията съобщиха, че турският камион е навлязъл в затворено за ремонт платно на магистрала Марица. След излизането от там автомобилът се ударил в отводнителна канавка. Пострадалите са 52-годишният шофьор и негов спътник на 44 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button