Регион

Битият от бракониер кметски наместник получил ударите докато звънял на 112

Битият от бракониер кметски наместник на димитровградското село Светлина Красимир Костадинов е ударен 3 пъти докато е звънял на тел. 112 за незаконната сеч, разказа дни след случката той.

По обяд Костадинов обикаля района около селото, когато вижда спряла на главния път към Минерални бани кола. Слиза да провери да не би някой да се нуждае от помощ. Тогава чува шум от резачка. Бракониерът бил в гората заедно с жена.

Светлина

Когато виждат кметския наместник те тръгват към колата. В този момент Костадинов набира спешния телефон, за да съобщи за незаконната сеч. Докато говори получава първия удар с тояга от бракониера. Следват още два, един от които чупи телефона му.

След това мъжът и жената се качват в колата си и отпрашват. По-късно извършителят е издирен от полицията по номера на автомобила. Той е на 23 години от Минерални бани. Костадинов пък се е освидетелствал и младият мъж ще бъде съден за нападение на длъжностно лице.

Светлина

Изключителна наглост и безнаказаност. Така кметският наместник определя поведението на бракониера. Той беше спрял и режеше дърво буквално на главния път, от където минават хиляди коли всеки ден без да се крие, разказва Костадинов. Според него бракониерите нямат никакъв страх от закона и затова си позволяват подобни изпълнения.

Делото срещу бракониера трябва да бъде насрочено до месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Селянин
Селянин
27.04.2021 9:40 9:40

Я кажете името му на този хубавец.
Та да го знаят всички що за мъж е.

Желко
Желко
27.04.2021 9:51 9:51
Отговор до  Селянин

За такива индивиди е необходимо строги присъди.А, не някакви признаци и глоби.Ще продължат да издевателстват и да показват явно неуважение към нормите на поведение.Длъжностни лица и обикновени хора ще бъдат малтретирани докато не се стигне и до по сериозен или фатален инцидент. В по- голямата си част извършителите са роми.А те гласуват..,знаете за кого и срещу какво.

Bob.
Bob.
28.04.2021 7:04 7:04
Отговор до  Селянин

Елховеца му викали

Желко
Желко
27.04.2021 9:54 9:54

Пробации и глоби.Най- често срещаните осъдителни присъди.

Ясна е работата
Ясна е работата
27.04.2021 13:38 13:38

Избирателите на ГЕРБ са го пребили.

Back to top button