Спорт

Първи кръг на Дрифт шампионат на България на Картинг писта-Хасково

ДрифтПърви кръг на Дрифт шампионат на България ще се проведе през почивните дни на Картинг писта- Хасково, съобщи за Haskovo.info управителят Иван Бакърджиев. Първоначално той беше насрочен за март, после за април, но едва сега действително ще се проведе, обясни Бакърджиев.

Въпреки че шампионатът е национален, ще участват и около 7 коли от Сърбия, Гърция и Румъния. От Сърбия със сигурност в надпреварата на картинг пистата ще се включи шампионът Боян Корбал. При представителите на България най-големи са очакванията за Тодор Дунев, който се бори и за европейски шампион.

Засега информацията е, че общо колите в състезанието ще са над 60, но окончателният стартов списък ще стане ясен в събота сутринта. Тогава от 9 до 18 часа ще се проведат свободни тренировки, а в 19 часа ще започне дисциплината „Италианско преследване“, разказа Бакърджиев. Официално шампионатът ще бъде открит в 10 часа в неделя.

До финалната гонка ще достигнат 16 автомобила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.08.2010 2:05 2:05

не е Курбал,а е Курбалия и няма да има друго освен дрифт!

Domestos
Domestos
14.08.2010 21:43 21:43

Искат се пари на 1 километър от картинг пистата, точно преди отбивката за разтоварището за строителни отпадъци! Затворили са с решетки общински път. Не може да се ползва и депото, а и тези пари, които се събират за да минеш по пътя….
Бакърджиев, гладната мишка иска мухата във въздуха да е..!
Въпроса е кой му е разрешил или кой си затваря очите. Та, господа журналисти, проверете. Не минавайте по перваза с благи новинички!

EDin Ot Malkoto
EDin Ot Malkoto
15.08.2010 20:06 20:06

в статията единственото вярно е градът … Хасково! После … Българите са е*аси мангалите, иска се пари … за тея тъпаци от Хасково треаше входа да е на ТАБЕЛКА ХАСКОВО! имаше над 100 маймуни дето спестиха по 5 лева … другия път пак ще искате да гледате мизерници такива, ама ще се фанете за палците и ще го гледате по телевизията … добре че имаше и хора с некъв морал на пистата, та си платиха символичната такса да погледат седнали на пейка, не висейки на дърво … заради такива като вас (висящите по дърветата за 5 лева) този млад и доста атрактивен спорт се развива трудно … това е първото състезание … и може би последното за годината, докато не се намери някой да го спонсорира … щот явно от публиката няма да стане!

Back to top button