Регион

Откриха ментета в кола на магистралата и цигари в автобус на границата

253 артикула с лога и надписи на защитени търговски марки са открили полицаи в лек автомобил при проверка на магистрала „Марица“ тази нощ.

Ментетата били скрити в багажника на колата на 41-годишен софиянец и са иззети, а по случая е образувано досъдебно производство.

Ментета и 400 кутии безакцизни цигари, както недекларирани стоки като почистващи препарати, брави и найлонови торбички са намерени в автобус на ГКПП „Капитан Андреево“.

Той влизал в България от Турция, а митническата проверка е установила, че пътниците са пропуснали да декларират пренасяните стоки.

В полицейската хроника за последното денонощие не липсва и открита дрога. 24-годишен хасковлия е задържан, след като вчера в ранния следобед полицаите открили в дома му 2 гриндера за мелене на марихуана, електронна везна и малко количество зелена листна маса. В Тополовград са задържани двама мъже на 31 и 33 години. В колата им са открити 5 грама трева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button