Хасково

29 нови с коронавирус, 8 починали и 997 ваксинирани в Хасковско

29 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб. Сред положителните e шофьор на линейка в ЦСМП – Хасково.

8 от заразените са в община Хасково, Димитровград, Свиленград и Ивайловград – по 4, Харманли и Тополовград – по 3, Любимец, Стамболово и Минерални бани – по 1. 176 са настанени в болница, 8 са починали, а 46 са оздравели. Поставени са 997 дози ваксина.

9 537 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. 620 души са починали, а оздравелите са 7 626.

1 237 са новозаразените в страната при направени 16 259 теста. 90 са починали, а оздравелите са 2 881. 6 824 са настанени в болница, като 682 са в интензивни отделения. Поставени са 26 923 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

3 коментара

  1. Всеки ден умират хора – 8 човека! На 29 новозаразени! Това сме рекордьори по смъртност! Как ги лекуват, какво се случва? ГРАДА СЕ ТОПИ! ХОРААААА!

  2. Лекуват ги с лекарства,за които никой не е чувал.Просто експериментират ,безплатни опитни зайчета.Трябва да носят съдебна отговорност да използване на лекарства,които научно е доказано ,че имат пагубно действие върху пациенти.Освен целта им не е да водят статистика с умрели пациенти.Просто лош опит имам и то наскоро с Хасковски лекари и болници.Лично мнение.

  3. Това не са лекари това са търгаши.Купуните дипломи по време на прехода почнаха да лекуват.Алчността и парите са основен приоритет за тях.Гледат на пациента като на касичка правят го на маймуна за едните кинти и като свършат кинтите по пътеките на пътя Господ да помага

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button