Опашки за ваксинация в МБАЛ – Хасково заради „зеления коридор“

Хасково

Опашки се извиха от сутринта пред имунизационния кабинет в МБАЛ – Хасково, където днес до 15 часа е обявен „зелен коридор“ за ваксинация срещу COVID-19.

Хората идват без предварително записване. Поставя се ваксината на Pfizer/ВioNTech. До около 10 часа бяха поставени 56 дози от ваксината. Сред чакащите има млади и по-възрастни, идват и хора от други градове на областта. Повечето от тях коментираха, че са изчаквали да се доставят количества от РНК ваксините. Някои не са успели да се ваксинират след записване в електронния портал и затова сега го правят по време на „зеления коридор“.

Както Haskovo.info писа, „зелен коридор“ ще има в Медицински център „Диамедикъл“ в Димитровград на 5 и 7 май от 8 до 17 часа, Медицински център Свиленград на 5 и 7 май от 13 до 16 часа, МБАЛ – Хасково на 8 май от 9 до 15 часа, болницата в Любимец на 5 и 7 май от 9 до 13 часа, кабинета на РЗИ в Хасково на 5 май от 9 до 15 часа и кабинета на РЗИ в Харманли на 6 и 7 май от 9:30 до 15 часа.

Вижте графика за имунизация през празниците

 

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

2 коментара

  • ВАКСИНИРАТ СЕ ЗДРАВИ ХОРА!!!Тези лудите от къде знаят дали са здрави или са носители на КОВИД?????
    Това е най-голямата глупост да се ваксинираш по време на пандемия!!!!
    Ама те от къде да знаят нали психясаха по нареждане на Боко Тиквата!!!!
    Да видим колко процента от ваксинираните ще починат вследствие на глупавото си решение да си поставят тази отрова!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.