Хасково

6 първи места за „Тангра“ от международен фестивал в Приморско

ТанграС шест първи места приключи участието на танцьорите от „Тангра“ в Първия международен фестивал в Приморско, съобщи ръководителят Дорина Инджова. 11-те й възпитаници във възрастови групи до 11 години и над 12 се представиха в рамките на 3 дни с танцово шоу, характерни танци, класика и хип-хоп.

„Във всеки един танц журито търсеше шоуто„, обясни Инджова и добави, че е много доволна от представянето на танцьорите си. Василена Бориславова стана първа в групата до 11 години, с първо място са и дует „Лисичета“, както и групата в тази възраст. С второ място е Петра Недялкова, а с трето Александра Драгова, която е получила отличие за най-атрактивно присъствие с танца си „Пагане“. При големите Десислава Стамболова първа с танцово шоу, както и с дуетно изпълнение заедно с Петя Вълчева. Александър Марков е първи в соло мъже, както той е грабнал приза и за най-елегантен танцьор. 

На шампионата в Приморско участваха 5 състава от България, както и танцьори от Русия и Румъния, разказа Инджова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button