Регион

Челен удар край Райново, обърнат Фиат до Ябълково

КАТШестимата пострадали при катастрофа вчера са ранени след челен удар между два леки автомобила край димитровградското село Райново, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. При инцидента пострадаха 2 деца и 4 възрастни.

Катастрофата е станала около 13:30 по пътя Димитровград – Симеоновград. Лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 31-годишен харманлиец навлязъл в насрещното платно и ударил идващото срещу него Пежо.

След катастрофата 3-годишно дете е с фрактура на крака, а 2-годишно – с охлузни рани по тялото. Останалите пострадали са с фрактури, без опасност за живота.

По същото време вчера на пътя между Ябълково и Сталево е станал друг инцидент. Лек автомобил Фиат Мареа, управляван от 20-годишен димитровградчанин, се е обърнал встрани от платното.

Причината за катастрофата е несъобразена скорост, уточняват от полицията. При удара е пострадало 14-годишно момиче. То е прието за наблюдение в МБАЛ Хасково без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button