Хасково

Мотористи от цяла Южна България изпратиха с шествие загиналия в катастрофа Даниел

Мотористи от много градове в Южна България се събраха днес в Хасково, за да изпратят 25-годишния Даниел Делчев, който загина в тежка катастрофа на 1 май.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана на пътя Хасково – Димитровград до разклона за село Крепост. Даниел се е движил със своя мотор в посока Димитровград, когато от разклона за селото е излязъл Форд и се е стигнало до жестокия сблъсък. Младият моторист загина на място. 54-годишният шофьор на леката кола беше откаран в болница с травми на краката.

Шествие

Десетките мотористи се събраха в ранния следобед пред сервиза за мотори до автошколата, където е работил Даниел. С появата на катафалката последва рев на мотори и аплодисменти. Всички направиха шествие по централните хасковски булеварди, което завърши на Пловдивските гробища за поклонението и погребението на загиналия Даниел.

Съболезнования на близките му!

Шествие
Даниел Делчев

Млад моторист загина в катастрофа на пътя Хасково – Димитровград

10 коментара

 1. Деца и 1000 да се съберете няма го върнете. Помислете ! Адреналинът често води до фатален край.Всеки един от Вас има близки- братя,сестри,родители,деца,приятели.Помислете за тях. Не позволявайте да Ви наричат донори.Животът е за живите и е твърде кратък за да си го пропилявате.Моля Ви ,спрете се.Не причинявайки болки и страдания на тези около Вас.

 2. Незнам докъде и как стигнаха хората дотук. Да се радваш, че един живот е приключил.
  Най-лесно е да се измият ръцете с мотористите.,карали бързо, карали бясно, а гъзарчетатя с колите не карат ли?
  А наясно ли сте, че всеки който се качи на мотор и излезне незнае дали ще се прибере невредим. Без значение с колко се движи. Голяма част от шофьорите с автомобили не зачитат моториста като участник в движението. Редовно му пресичат пътя и си мислят, че щом си с мотор явно не е нужно да се спязват правилата за движение, какво като те избутат леко от пътя… Едно момче загина, един от многото. Ако беше ваш близък, ваше дете, племенник, приятел дали щяхте да сте толкова злобни и брутални…
  И следващият път преди да решите да не спрете на знак STOP, на зебра, на светофар,да решите че няма защо да се огледате и да внимавате си спомнете, че това можеше да е вашето дете. Всеки трябва да е отговорен и да не ставаме свидетели на повече толкова нелепа смърт.
  Почивай в мир Дани

  1. Абе не спряхте да обвинявате шофьорите на коли все те са ви виновни.Те нямат никва вина че някакъв самоубиец който се е качил на мотор и в градски условия където ограничението е 50-60 км той се движи с 160.Не обвинявайте винаги шофьорите не винаги те имат вина в повечето случаи моториста си е виновен на 100 процента

 3. Елементарно- ще има съвина, т.е.единия отнема предимство,а другия се е движил с превишена скорост.
  Много жалко ,че един млад човек го няма.

  1. Ти се движи със 160км при ограничение 50 и после се оплаквай че са ти отнели предимство.Аман от нелепи исказвания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button