Регион

Дете е сред четиримата ранени при катастрофи в Хасковско

Четирима са ранени при катастрофи в Хасковска област през последните дни, съобщават от полицията.

12-годишно момченце е със счупена лява ръка. Вчера детето е карало тротинетка в Любимец и се е ударило в лек автомобил, който бил спрял на кръстовище.

80-годишният мъж, за когото Haskovo.info писа, че беше ударен от каруца без водач на 7 май в Хасково, е в болницата с комоцио и охлузвания. Той е карал колело в района на Пловдивските гробища, където стана произшествието. Каруцата е ударила и паркиран автомобил. Полицаите са установили 36-годишния собственик на каруцата и коня и са му съставили акт.

59-годишна пешеходка е със счупена лява китка след инцидент на 7 май в Димитровград. Тя е била блъсната на пешеходна пътека от Фолксваген, управляван от 37-годишна жена.

24-годишен старозагорец се е преобърнал с Форд в петък на път I-8. Той е напуснал местопроизшествието, но по-късно е установен. Справката показала, че е без шофьорска книжка. Младежът е с черепно-мозъчна травма и е транспортиран в пловдивска болница с опасност за живота.

В региона са заловени още двама без книжки, двама пияни и един дрогиран шофьор.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button