Любопитно

Пенсионери си спретнаха зеленчуков пазар пред Дома за стари хора

Пазарчето пред Дома за стари хораСвоеобразно зеленчуково пазарче спретнаха двама находчиви пенсионери пред Дома за стари хора на Кенана. За да спестят време и средства на обитателите му да слизат до града, те са изложили на сянка в горичката плодове и зеленчуци собствено производство.

Гроздето се харчи за 2 лева, сините сливи и доматите – по левче. Дините пък се продаваха на бройка, тъй като били много малки, обясни продавачът им Иван Ванчев. Всяка от карпузите той я спазаряваше за 1 лев. Той обясни, че живее във вилите и има маса на Зеленчуковия пазар в Хасково. Пътят му минавал през дома, спирал да продаде нещичко за около час и продължавал към Хасково.

Живеещите в Дома за стари хора бяха категорични, че това малко пазарче им е много удобно макар на него да няма такъв голям избор като на Зеленчуковия пазар в Хасково.

 Пазарчето пред Дома за стари хора  Пазарчето пред Дома за стари хора

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button