Хасково

Пиян шофьор на такси предизвика хаос, удари се в друга кола и стълб

Шофьор на такси предизвика хаос по улиците в Хасково, удари се в друга кола, след това в стълб, а по-късно беше откаран с линейка в болницата.

За ситуацията от следобедните часове сигнализираха читатели на Haskovo.info, които бяха притеснени, че на шофьора му е прилошало. По-късно от полицията съобщиха, че той е бил пиян. Алкохолната му проба е 2,57 промила.

В ранния следобед шофьори станали свидетели на лек удар между два таксиметрови автомобила на кръстовището на булевардите „Стефан Стамболов“ и „Васил Левски“ в Хасково. Щети по колите почти нямало. След кратка разправия колите тръгнали. Секунди по-късно едната от тях спира неочаквано на бул. „Васил Левски“ срещу бившата цигарена фабрика, разказаха свидетели.

Минути след това жълтият автомобил се удря в стълб на кръстовището между булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“ вероятно при опит да направи обратен завой. Минаващи от там хора попитали шофьора дали има нужда от помощ, но той заявил, че всичко е наред и потеглил с колата си.

Такси

Малко по-късно спрял в средата на улицата близо до АГО. Тогава минувачи повикали линейка, която го откарала към Спешно отделение, за да стане ясно, че алкохолната проба е доста над разрешеното.

Такси

11 коментара

  1. Ебати наглостта.. посред бял ден да се начукаш и да возиш други хора… пуснете му един куршум да не се мъчи, и нас също

  2. ало такси, кажете името на фирмата и на шофьор, каква е тази потайност. може и номера на автомобила.

    1. Класик такси е фирмата,а шофьора бивш инструктор,на който междувременно и като такъв му беше отнета книжката за алкохол.

  3. Те затова нямаме Държава, защото е пълно със зли хора търсещи зрелища

  4. Тук не става въпрос дали е добър човек,а защо се качва пиян да кара .
    Анти реклама на Класика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button