Регион

Свиленградските пожарникари се прибраха от Русия

Снимка МВР„Радвам се, че всички сме у дома, че се прибрахме живи и здрави“, заяви началникът на свиленградската пожарна и ръководител на българските огнеборци, които помогнаха за гасенето на пожарите в Русия Валентин Ангелов.

Снощи групата се завърна в България след двуседмична мисия, при която гасиха торфени пожари в Русия. На летището българските пожарникари, сред които освен Ангелов има още двама от Свиленград, бяха посрещнати от премиера Бойко Борисов. Той оцени работата им като успешна и им обеща еднократна премия от по 1000 лева.

Валентин Ангелов докладва че всички поставени задачи от кризисния щаб са изпълнени. След медицински прегледи в понеделник всички български пожарникари, участвали в мисията, ще имат възможност да почиват в базите на вътрешното министерство, съобщиха от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Trifonov
Trifonov
21.08.2010 19:03 19:03

Браво на момчетата , много ги хвалят , ама заслужено . Чак сега разбрах че са от нашия окръг. Не беше честно , цяла България трябваше да научи от къде са .

ИСТИНАТА
ИСТИНАТА
21.08.2010 19:33 19:33

2007г. тогава гореше Сакар планина всички гасиха селяни,граждани,полиция,армия,пожарна,гражданска защита всички заедно.Смалко закъснение пристигна и шефът на пожарната в Свиленград/съвипускник на Б.Б./ влезна в огъня със замах,припадна откараха го в болницата и повече не се появи на пожара.Добре че беше там директорът на МВР Хасково че всичко завърши добре и с по малко щети.П.П.за да си командир трябва да си номер едно във всяко отношение и да даваш личен пример а не само да си протеже и ако си пази авторитета на по големия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Валентин Ангелов
Валентин Ангелов
22.08.2010 9:50 9:50

Виж какво приятелю! Аз съм въпросния Валентин Ангелов. Искам да знаеш, че не съм съвипусник с Б.Б., тъй като съм завършил в Москва, а там до колкото ми е извесно не е учил Б.Б. А за въпросния пожар ще ти кажа, че не съм припаднал и никога не ми е ставало лошо. Уточни си информацията и тогава пиши подобни неща! Прилоша на друг началник, малко по-голям от мен, но това са нормални неща. След като не си спал две или три денонощия, какво може да се очаква. А ако мислиш, че на пожарите им е лесно, ела и помагай ти, за да усетиш за какво става въпрос. Много е лесно да си стоиш в кафето в центъра и да коментираш слухове и клюки. Пожелавам ти много здраве и щестие в живота, но те съветвам да си мериш приказките приятелю! Хайде лек ти ден!!!!!

Истината 2
Истината 2
22.08.2010 21:30 21:30

Валентинчо който се оправдава значи му е насран задника.А колкото до истината аз също бях на пожара момчето ми също гасих .Но случайно видях и линейката с която те откараха,човешко е на всеки може да се случи но един н-к с авторитет при това положение или си подава оставката или не се оправдава.Най малкото да казва на някой да си мери приказките.А ако не си ги мери какво?Погледни се на снимката бе ПЛУЖЕК срам за пагона .П.П.А ако си със къса памет виж в болницата там сигорно пише че си лекуван по това време да да а има и други които ще потвърдят истината тя много боли но така е в живота и други ги е боляло и други ще ги боли,така е няма нищо вечно…

Back to top button