Любопитно

Четири вечери с абитуриентски дефилета в Димитровград

Традиционните абитуриентски дефилета ще се проведат и тази година на площад „България“ в Димитровград, съобщават от кметството.

Четири училища ще изпратят своите абитуриенти в дните около 24 май. Първият бал е на СУ „Любен Каравелов“ – на 23 май от 19 ч. На следващата вечер зрелостниците на ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ ще дефилират по червения килим от 19 ч. На 25 май от 19 часа ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ ще изпрати своите абитуриенти, а два дни по-късно – на 27 май, ще дефилират и зрелостниците от ПМГ „Иван Вазов“.

Младите хора ще се събират по-рано с автомобилите на паркинга до Голямата пейка. Там се правят празнични фотосесии, след което всички тръгват към площада.

Абитуриентските балове в Хасково също започват след матурите в края на следващата седмица. По традиция повечето от тържествата са в хотелските комплекси на „Кенана“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button