Регион

Пияни сватбари пребиха 46-годишен в Димитровград

Полиция46-годишен мъж от Димитровград е бил пребит по време на сватбено тържество снощи, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Малко след 23 часа в районното управление е получено съобщение за възникнал скандал след употреба на алкохол. Установено е, че двама 21-годишни младежи, познати на органите на реда, са нанесли побой на мъжа.

Той има контузни рани по главата, фрактура на ребро, прободна рана на десния крак и наранявания по гърба. След прегледа в центъра на спешна помощ е освободен за домашно лечение.

33-годишен харманлиец е открит в безпомощно състояние миналата нощ след като е бил намушкан в областта на хълбока, допълват от полицията. Установено е, че той е употребил алкохол и има прободна рана, като е засегната тазобедрената кост. Настанен е в МБАЛ Харманли без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button