Хасково

Задържаха петима, опитали да преминат нелегално границата

Скрит в багажникТрима иракчани и двама  турски граждани са задържани през почивните при опит да преминал нелегално границата, съобщават от МВР.

Иракчаните са списани от служители на граничния полицейски участък в Свиленград. Около 23:55 часа в събота те направили опит да преминат на българска територия от Турция. Чужденците са без документи за самоличност. Те са на 46, 27 и 25 години

Единият от турските граждани е бил укрит в багажника на „Ауди“ и задържан от служители на ГКПП „Капитан Андреево“ около 02:30 часа в неделя. В колата са пътували двама възрастни и две деца. При извършената проверка граничарите открили в багажника на колата 40-годишен мъж без документи за самоличност.

По сходен начин опитал да премине границата и 39-годишен мъж. Той се укрил в багажника на лек автомобил „Опел“, в който пътувало семейство с дете. Нарушителите са задържани, за случая е уведомена Районната прокуратура в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button