Любопитно

Христина и Сашо от дома за стари хора се взеха днес

Христина и Сашо от днес са семейство

Христина и Сашо от днес са семейство

Тя е на 49, а той на 68. Тя не вижда, а той е прекарал два инсулта. Въпреки всичко двамата са решили да се съберат и да изкарат последните си години заедно. Днес Христина и Сашо Димитрови от дома за стари хора в Хасково се ожениха в село Татарево. Това е осмата сватба в дома през последните години.

Между четири стени сам човек не се стои, категорична е младоженката. Тя е от Врачанско, но от три години живее на Кенана. Самотата ме кара, не друго, казва и дядо Сашо, който два пъти е оставал вдовец.

Двамата младоженци се запознали преди 3 месеца случайно, когато Христина му поискала цигара. Станали приятели и решението да споделят живота си не закъсняло. Нито разликата във възрастта, нито другите им проблеми са в състояние да ги разделят. Забавляват се заедно и често се шегуват.

От днес двамата младоженци са в семейна стая. Директорът на дома за стари хора Вълко Пехливанов им е обещал телевизор и радиоприемник, а останалите домуващи им пожелават много щастие в семейния живот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button