Регион

Хванаха любимчанин със 700 кутии цигари в багажника

ЦигариБлизо 700 кутии нелегални цигари са открити в багажника на лек автомобил край Любимец снощи, съобщават от Агенция Митници.

При дежурство на мобилна група за контрол и наблюдение в състав служители на Митница Свиленград, ГПУ Ново село и РУП Свиленград около 22:00 часа е проверен „Форд Ескорт“ с български регистрационен номер, управляван от жител на Любимец. При извършена проверка под друг багаж и стелката на багажника на автомобила са открити укрити общо 690 кутии цигари без акцизен бандерол.

Срещу водача на автомобила е образувано досъдебно производство. Стойността на задържаните акцизни стоки е около 3 120 лв. Предвиденото наказание в този случай е от една до шест години лишаване от свобода и глоба до 10-кратния размер на пазарната цена на продаваните стоки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button