Хасково

Пожарникари вадят ключове от асансьорна шахта в „Орфей“

ПожарнаОгнеборци са били вдигнати на крак, за да извадят ключове от асансьорна шахта около 20 часа снощи, съобщиха от хасковската пожарна. Жена от блок 37 на хасковския кв. „Орфей“ си изпуснала връзката ключове между вратата и клетката на асансьора. Пристигналите пожарникари са отворили асансьорната врата и са извадили ключовете на жената.

През изминалото денонощие огнеборците са се отзовали на общо 8 сигнала за пожари в сухи треви в региона. В Хасково са горели треви близо до вилната зона край „Бадема“ и във вилна зона „Орфей“. В община Димитровград са се запалили треви в селата Злато поле и Радиево. Суха трева е гасена и до ябълковата градина край харманлийското с. Бисер. В община Любимец са горели сухи треви до зеленчукова градина на ул. „Цар Калоян“ в града и в с. Оряхово. С един противопожарен автомобил е гасена и суха трева на разклона за свиленградското с. Момково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Radeva
Radeva
25.08.2010 22:18 22:18

tazi jena dobre li e kak moje da angajira pojarnata zaradi sobstvenoto si nevnimanie ako v tozi moment nqkoi se e nojdael ot pomo6t pri istinski pogar kakvo pravim zaradi vrazka kliy4ove izgarq ka6ta ili gora

Иванов
Иванов
26.08.2010 9:36 9:36

Миналата година изпуснах GSM-a си в асансьорната шахта…,но не се обадих на пожарната,а на Асансьорните техници!Бяха супер любезни!Как може пожарникари да се занимават с това и да е НОВИНА!!!

Back to top button