Спорт

Григор Димитров се прибра за рождения си ден

Григор Димитров се прибра в България и разгледа Боянската църква, става ясно от снимките в страницата на филиала на Националния исторически музей във Фейсбук.

В неделя Гришо ще навърши 30 г. Все още не е ясно дали звездата на тениса е с любимата си Лолита Османова и колко ще остане в родината.

Междувременно Димитров прие поканата на организаторите и ще участва с „уайлд кард“ в основната схема на турнира на клей в швейцарския град Женева от сериите АТП 250 с награден фонд 419 470 евро през следващата седмица. Димитров, който е 17-и в световната ранглиста, реши да се включи в още една надпревара на червено преди старта на „Ролан Гарос“ в края на месеца, тъй като загуби първите си мачове в последните два турнира на клей от сериите „Мастърс“ в Мадрид и Рим.

Снимки: Фейсбук

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fatka
Fatka
15.05.2021 0:43 0:43

кЮпюЮЮЮЮЮЮЮЮ

Back to top button