Любопитно

Румънеца и Енчев ще водят мото шоу в Хасково

Night Motor Show„Night Motor Show“ ще събере любителите на високите скорости на картинг пистата в Хасково на 11 септември – съобщи за  Haskovo.info нейният управител Иван Бакърджиев. Водещи на шоуто, което включва дрифт, драг, италианско преследване и картинг надпревара, ще бъдат популярните рап изпълнители Румънеца и Енчев.

Срещу сумата от 5 лева всеки желаещ може предварително да си купи талон, който му дава право до края на годината да направи 5 обиколки на пистата с TOPKART, а също и да участва в специална томбола с награди.

Най-големият късметлия ще си тръгне от пистата с BMW, останалите притежатели на талони имат шанс да спечелят GSM апарати, спортни стоки, нощувка в хотел, 50 литра гориво и още куп подаръци. Организаторите обещават още зрелищно пиротехническо шоу, много адреналин и настроение с Румънеца и Енчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
YPP
YPP
26.08.2010 8:56 8:56

Браво на организаторите ! Най-после някой направи някакво шоу и то без пари в нашия град !

kasabalija
kasabalija
26.08.2010 9:55 9:55

че има ли направено нещо с пари в този град, празници на град без пари,турнето на Пайнер без парии изложби и концерти пак без пари…………. освен да ядете кепапи и да слушате попфолк друго не знаете, затова сме на тоя хал на тоя дето лепи плочките му се плаща, а на музиканти и певци защо да се плаща….. не Ви прави впечатление, че всички турнета са само да Пловдив и Стара Загора1 че опера не е идвала в града ни от 20 години, да кепепите са повни.но не забравяйте че корем се пълни лисно но дущата…….за нея трабва и де се напънете

Back to top button