Спорт

Хасковска студентка ще се бори на универсиадата в Торино

Валя Трандева(в дясно)Хасковлийката Валя Трандева ще представя страната ни на Универсиадата по борба в Торино. Студентката в НСА ще се състезава в категория 51 кг свободен стил при жените. Валя е сред четирите българки, които ще премерят сили на тепиха в Италия заедно с Десислава Кънчева /48 кг/, Елина Васева /до 63 кг/ и Таня Милкова /67кг/ – съобщиха от федерацията ни по борба.

Окончателният състав на националния ни отбор ще бъде уточнен на 8 септември, когато ще се проведат контролни преборвания в залата на Националната спортна академия.

Идната седмица ще стане ясно кои борци ще представят България на още един престижен форум – световното за мъже и жени в Русия. Шампионатът ще се състои от 6-ти до 12 септември в Москва, а хасковската националка Валя Трандева отново е сред почти сигурните участници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button