Регион

Старец пострада при пожар в Черепово, горя цех край Свиленград

Image84-годишен старец от харманлийското село Черепово е пострадал при пожар в събота. Инцидентът бил предизвикан от запалени сухи треви в двора на къщата на възрастния човек. 

1000 кв.м. покривна конструкция изгоряха при пожар в цех за кашони на околовръстния път край Свиленград. 3 пожарни са били изпратени на местопроизшествието, за да гасят огъня. Причините за инцидента са неустановени.  
13 пожара без материални щети са гасили през почивните дни служителите на хасковския център „Пожарна безопасност и спасяване“.

В 11 от случаите са горели сухи треви и храсти на различни места в региона. Два от пожарите са пламнали от горящи отпадъци до автогарата в Димитровград и на хасковския бул. „Съединение“.
Огнеборците са се отзовали и на фалшив сигнал за произшествие в димитровградския клон на „Прокредит банк“, където е сработила пожарната сигнализация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button