Хасково

Стефка Здравкова: Тръгвам си удовлетворена, трябваше да ни сменят

Мандатът мина изключително динамично и под знака на кризите. Така коментира пред Haskovo.info своето управление от 6 ноември 2019 г. вече бившият областен управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.

Като основни предизвикателства Здравкова посочи COVID-кризата, както и големите пожари през лятото и разрешаването на проблема с опашките на българо-турската граница, както и провеждането на честни избори. По нейните думи институциите са реагирали светкавично миналата година при инцидента с отровените крави на река Марица край Димитровград.

Заседание на областния оперативен щаб
Заседание на областния оперативен щаб

Здравкова отчете като успех и завършващия проект по укрепването на брега на река Марица при димитровградското село Ябълково. Целта е да се защитят от наводняване кладенците за питейна вода на Хасково. Изготвен е и проект, по който може да се кандидатства за средства за почистването на коритото и възстановяване на гребния канал на река Харманлийска.

Горски пожар

„Тръгвам си от областна администрация по-скоро удовлетворена от работата, която успях да свърша и с много нови идеи, които бих могла да реализирам или бих могла да помогна на следващия областен управител. Научих се на търпение и толерантност. Винаги се стремя да бъда коректна към всяка една страна. Няма дейност, от която да се срамувам в администрацията“, каза Здравкова.

Нормално е областните управители да бъдат сменени, тъй като те се назначават от министър-председателя и когато дойде нов с други политически възгледи, той си избира хората, с които да работи – така Здравкова коментира днешното си освобождаване. Тя пожела успех на новия областен управител Минко Ангелов.

Новият областен управител на Хасково Минко Ангелов: Целта е провеждането на честни избори

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Марияна
Марияна
19.05.2021 19:04 19:04

Достоен областен управител!

🤮
🤮
19.05.2021 21:14 21:14
Отговор до  Марияна

Достойна любовница и некадърна администраторка.

;)
;)
19.05.2021 21:31 21:31
Отговор до  🤮

поне си тръгва задоволена

Анонимен
Анонимен
20.05.2021 12:07 12:07
Отговор до  🤮

По какъв критерии и слагате този етикет? Нима имате достоверен източник в лицето на любовника?

гост
гост
25.05.2021 17:38 17:38
Отговор до  Марияна

Може да я плюете, но тя ще си остане симпатична, а вие недоволни.

Чия любовница е ?
Чия любовница е ?
20.05.2021 14:55 14:55

Чия любовница е ?

Niko
Niko
21.05.2021 1:00 1:00

Достойна любовница и некадърна администраторка………….но……………поне си тръгва задоволена

Back to top button