Спорт

Треньорите на „Гранд“ ще учат на танци софиянци

Павлина Вълчева и Николай Манолов

Павлина Вълчева и Николай Манолов

Предложение да обучават танцьори от софийски клуб са получили по време на 14-тия национален тренировъчен лагер в Семково треньорите на клуб „Гранд“ Павлина Вълчева и Николай Манолов, съобщиха те пред Haskovo.info. На софийските танцьори обаче хасковската двойка ще отдели само няколко дни в седмицата, за да не спира обучението на възпитаниците си от „Гранд“.

На лагера в Семково са участвали над 30 двойки от София, Пловдив, Благоевград и други градове на България. „Треньорският екип беше много силен, възможно най-добрият тандем за подготовка на танцьори“, разказа Николай Манолов. Той и Павлина са били лектори за латиноамериканските танци. В другите дисциплини преподаватели са били също шампионски двойки на България- Николай Йорданов и Милена Георгиева от София и Александър Петков и Ирена Димитрова.

Любослав Стоев и Мирослава Дойчева

Любослав Стоев и Мирослава Дойчева

От „Гранд“ в тренировъчния лагер са се включили две сеньорски двойки, както и голямата надежда на клуба-двойката Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. Според преценката на Павлина и Николай те са се представили най-добре от останалите участници в латиноамериканската програма по време на тренировките и финалното състезание. „От тях очакваме да станат поредните шампиони на България от „Гранд“ на предстоящото първенство в началото на следващата година“,споделиха Павлина и Николай. Според треньорите лагерът в Семково е сложил един добър старт на сезона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lubo
lubo
18.10.2010 0:10 0:10

parvo da nauchat nas posle drugite dvoiki !!!!

mariela
mariela
16.12.2010 21:16 21:16

lubo prestani kato vi ima tyk

luboslav Stoev
luboslav Stoev
03.01.2011 18:30 18:30

Komentarat s potrebitelsko ime “ lubo“ ne e ot men!!!

mariela
mariela
05.05.2011 22:01 22:01

koi e togava

Back to top button