Спорт

Юношите на „Хасково“ № 1 на държавното по тенис

ImageТенис клуб „Хасково“ спечели титлата при юношите на Държавното отборно първенство до 16 год, чийто домакин бе Плевен. На полуфиналите хасковските ракети победиха с 2:1 отбора на „Локо 98“, а в битката за златото се наложиха със същия резултат над другия пловдивски тим -„Локомотив“. 

 В двата мача на сингъл Станислав Ников отстрани с 2:6, 7:5, 7:6(5) Константин Митев, а съотборникът му от ТК „Хасково“ Сонер Емин би със 7:6(5), 6:3 Ибрахим Кърмаджъ.

Хасковлии загубиха срещата на двойки със 4:6,7:5, 7:10, но тя бе без значение за крайното разпределение на медалите. Така с общ резултат 2:1 съгражданите на Григор Димитров се поздравиха с първото място в шампионата. Трети останаха юношите на софийския тенис клуб „Левски“.

Само преди дни юношеският отбор на ТК „Хасково“ се класира на четвърто място на държавното първенство до 14 години в Пазарджик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button