Хасково

На баловете: забраняват паркирането по „Стара планина“ и входа на Кенана

Пътните полицаи няма да допускат паркиране на автомобили на улица „Стара планина“ и пред входа на парк „Кенана“ в Хасково по време на абитуриентските балове, съобщават от областната дирекция на МВР. Повечето балове в Хасково са от 22 до 25 май.

Поради очакваното голямо струпване на хора ще бъде осигурен транспортен коридор в случай на необходимост от придвижване на линейка или пожарна. Полицаи ще пропускат колите при отбивката за хотелските комплекси, като ще се допускат само автомобили с абитуриенти. Придружаващите ги коли няма се допускат и трябва да бъдат паркирани на подходящи места без да затрудняват движението. След като оставят младежите колите трябва да напуснат районите на заведенията в посока улица „Стара планина“.

Полицаите в Хасковска област ще проверяват заведенията, където се провеждат балове. Взети са мерки за ограничаване използването на пиротехника. Няма да се допускат хора с огнестрелно оръжие. Предвиден е и засилен контрол по пътищата.

От 13 часа днес до 19 часа на 25 май е в ход специализирана полицейска операция за пътна безопасност. Ще бъде засилено полицейското присъствие по магистралите, пътищата от първи и втори клас и участъците с концентрация на катастрофи. Ще се следи за шофиране в нетрезво състояние и за други нарушения.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.05.2021 16:39 16:39

И защо да не паркират

шофьорчето
шофьорчето
21.05.2021 16:48 16:48

че сега разрешено ли е паркирането на Стара планина

шуменски влак
шуменски влак
22.05.2021 8:45 8:45

Да, разрешено е – „ам каде да спра, ве?“
Освен два пъти в годината през работно време, когато трябва да се отчете извършена дейност от контролните органи.

Back to top button