Хасково

Инспектори на ДАА Хасково глобиха 22 чужденци и 24 наши

ДАА700 проверки са извършили в рамките на месец инспекторите от „Автомобилна администрация“ Хасково, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на агенцията. 550 от тях са камиони и автобуси с чуждестранна регистрация. Останалите 150 са на превозите за собствена сметка.

При инспекциите на чуждите камиони и автобуси са съставени 22 акта, а при превозите за собствена сметка – 24.

Общият брой проверени МПС с чуждестранна регистрация в страната за месец е 3 900. Най-много нарушения са извършени от водачи с турска регистрация – 102, след тях са тези от Румъния – 40, Унгария – 6 и Гърция – 4. Издадени са близо 230 акта и наказателни постановления, както и 60 принудителни административни мерки.

Инспекторите са проверили общо 4 350 МПС, извършващи превоз за собствена сметка. За установяване на различен тип нарушения при този вид превоз инспекторите са съставили близо 520 акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button