Хасково

РИК – Хасково се събра на първо заседание в областна администрация

Районната избирателна комисия – Хасково се събра на първото си заседание в областна администрация.

Тук РИК ще заседава временно до преместването си отново в спортна зала „Дружба“, където беше и на последните парламентарни избори. Комисията ще заседава в областна администрация и на 25 май, след което ще се събира в баскетболната съблекалня в спортната зала.

РИК
Добромир Якимов

В дневния ред на първото заседание са включени няколко точки: определяне на адрес, телефон за контакт и приемно време на РИК, приемане на правила за номерацията на решенията, приемане на решение за печата на комисията, назначаване на експерти и технически сътрудници.

Както Haskovo.info писа, РИК – Хасково беше назначена от ЦИК на 20 май, защото преди това на консултациите партиите не се разбраха за състава на комисията. РИК е от 13 членове – председател е Добромир Якимов, зам.-председатели са Бойчо Бойчев и Татяна Пальова-Господинова, а секретар е Лейла Елмаз. Членове са: Венелин Челебиев, Веселина Тенчева, Гергана Бояджиева, Веселин Дюлгеров, Соня Чанкова, Люба Спасова, Зекие Мурад, Петя Бостанджиева-Китин, Боряна Делчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button