Регион

На панаира в Димитровград – кебапчетата по 70 ст., никой не купува

Костадин Кючуков

Костадин Кючуков

Кебапчетата и кюфтетата на панаира в Димитровград тази година са на рекордно ниски цени, но въпреки това клиентите са малко. От три години съм тук и всеки път все по-малко продавам, дори тази година смъкнахме цените на 70 стотинки, сподели Костадин Кючуков. Днес той бе един от малкото търговци, чиято скара въпреки липсата на клиенти през деня димеше.

Празните маси по импровизираните заведения в парк Марица се допълваха от гледката на затворени каравани и пустеещи атракциони. Цените за тях обикновено са по 2 лева.

Заради липсата на клиенти търговците си намираха други занимания. Някои похапваха на пейките, други подготвяха сателитните чинии по караваните за довечера, та поне ако няма работа да погледат телевизия. Имаше все пак и оптимисти, които позабърсваха съоръженията си от водата след падналия дъжд с надеждата, че ще появят мераклии да си платят, за да ги ползват.

 Панаирът в Димитровград  Панаирът в Димитровград
 Панаирът в Димитровград  Панаирът в Димитровград
 Панаирът в Димитровград  Панаирът в Димитровград

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button