Хасково

81 нови свободни работни места в Хасковско

81 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят 25 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, монтажник на тръби за газопровод, шестима заварчици на тръби по газопровода между Стара Загора и Кърджали, 15 преносвачи на детайли и консумативи, петима пекари на пици на 830 лв. заплата, четирима машинни оператори на поточна линия за бутилиране, дърводелец, чистач, четирима водачи на мотокар, продавач-консултант.

В Димитровград имат нужда от оператор каландър, охранител, двама шофьори на товарни автомобили за доставка на химически продукти до складовете на фирмата и клиенти, 10 монтажници на автомобилни кабелни инсталации.

В Любимец има свободно място за международен шофьор на товарен автомобил на 1 050 лв., в Харманли – за училище психолог, а в Симеоновград – за двама шивачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Питанчо
Питанчо
23.05.2021 11:51 11:51

Ауууу, не виждам никви обявени директорски и заместник директорски места! Дали ще има другата седмица, Че да почват да „читат“ кандидатите за конкурса де!

Back to top button