Любопитно

Абитуриентки пристигнаха с автобус на бала си в Хасково

Абитуриентите от две гимназии празнуват тази вечер баловете си в ресторанти в хасковския парк „Кенана“. Тържествата са на зрелостниците от ФСГ „Атанас Буров“ и СУ „Васил Левски“. Започнаха баловете и в Димитровград.

116 абитуриенти от ФСГ влязоха по червен килим на бала си

 

116 абитуриенти от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ празнуват тази вечер завършването си.

Бал

По традиция повечето от тях пристигнаха с лъскави автомобили. Те бяха посрещани от роднини и приятели с радостни викове, цветя и снимки. Абитуриентките Станимира и Виолета избраха да пристигнат на бала си с автобус, което стана една от атракциите на вечерта.

Бал

След като се събраха всички класове влязоха с много настроение по червен килим в ресторанта, където започна балната вечер. Гимназията завършват 5 паралелки – Митническа и данъчна администрация, Икономическа информатика, Банково дело, Оперативно счетоводство, Икономика и мениджмънт. Първенец на випуска и носител на наградата на фондация „Атанас Буров“ е Шенай Кадир. Учител на годината е Снежана Шишкова, която е старши учител по Икономическа информатика.

22 абитуриенти от „Васил Левски“ започнаха бала с фотосесия

22 абитуриенти от СУ „Васил Левски“ също празнуват в ресторант на „Кенана“. Тържеството им започна с фотосесия в градината и басейна на комплекса.

Бал

Паралелката е със засилено изучаване на биология, а класен ръководител е Ангелина Митева. Пет пълни отличника завършват училището. На предварителните изпити някои вече са изкарали много добри оценки по биология.

Митева заяви пред Haskovo.info, че училището изпраща много силен випуск. Повечето от зрелостниците ще кандидатстват с биология.

Абитуриентите от „Любен Каравелов“ откриха балните вечери в Димитровград

47 зрелостниците на СУ „Любен Каравелов“ тази вечер откриха баловете в Димитровград.

Бал

Те дефилираха първи по червения килим и централната сцена на площад „България“. Началото беше край Голямата пейка и по алеята зад сградата на кметството, където бяха направени много фотосесии.

Всички бяха поздравени от директора на училището Валентин Христов, учители и завършващи ученици. Музикални поздравления отправиха от Забавно-духовия оркестър.

3 коментара

  1. Снежана Шишкова е уникален човек и професионалист. Напълно заслужава тази награда. Успех!

  2. Кича, наречен БАЛ, трябваше да си отиде с Комунизма! Но подхранван от новобогаташи и ресторантьори, продължава да превръща децата в маймуни. От Вторник да заповядат на втория етаж в ДБТ!

    1. Това го има навсякъде по света. Ден, в който да се отпразнува новото начало и краят на детството. Какво лошо има?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button