Любопитно

Абитуриентки пристигнаха с автобус на бала си в Хасково

Абитуриентите от две гимназии празнуват тази вечер баловете си в ресторанти в хасковския парк „Кенана“. Тържествата са на зрелостниците от ФСГ „Атанас Буров“ и СУ „Васил Левски“. Започнаха баловете и в Димитровград.

116 абитуриенти от ФСГ влязоха по червен килим на бала си

 

116 абитуриенти от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ празнуват тази вечер завършването си.

Бал

По традиция повечето от тях пристигнаха с лъскави автомобили. Те бяха посрещани от роднини и приятели с радостни викове, цветя и снимки. Абитуриентките Станимира и Виолета избраха да пристигнат на бала си с автобус, което стана една от атракциите на вечерта.

Бал

След като се събраха всички класове влязоха с много настроение по червен килим в ресторанта, където започна балната вечер. Гимназията завършват 5 паралелки – Митническа и данъчна администрация, Икономическа информатика, Банково дело, Оперативно счетоводство, Икономика и мениджмънт. Първенец на випуска и носител на наградата на фондация „Атанас Буров“ е Шенай Кадир. Учител на годината е Снежана Шишкова, която е старши учител по Икономическа информатика.

22 абитуриенти от „Васил Левски“ започнаха бала с фотосесия

22 абитуриенти от СУ „Васил Левски“ също празнуват в ресторант на „Кенана“. Тържеството им започна с фотосесия в градината и басейна на комплекса.

Бал

Паралелката е със засилено изучаване на биология, а класен ръководител е Ангелина Митева. Пет пълни отличника завършват училището. На предварителните изпити някои вече са изкарали много добри оценки по биология.

Митева заяви пред Haskovo.info, че училището изпраща много силен випуск. Повечето от зрелостниците ще кандидатстват с биология.

Абитуриентите от „Любен Каравелов“ откриха балните вечери в Димитровград

47 зрелостниците на СУ „Любен Каравелов“ тази вечер откриха баловете в Димитровград.

Бал

Те дефилираха първи по червения килим и централната сцена на площад „България“. Началото беше край Голямата пейка и по алеята зад сградата на кметството, където бяха направени много фотосесии.

Всички бяха поздравени от директора на училището Валентин Христов, учители и завършващи ученици. Музикални поздравления отправиха от Забавно-духовия оркестър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш ученик от ФСГ
Бивш ученик от ФСГ
23.05.2021 21:53 21:53

Снежана Шишкова е уникален човек и професионалист. Напълно заслужава тази награда. Успех!

4444
4444
23.05.2021 22:10 22:10

Кича, наречен БАЛ, трябваше да си отиде с Комунизма! Но подхранван от новобогаташи и ресторантьори, продължава да превръща децата в маймуни. От Вторник да заповядат на втория етаж в ДБТ!

Анонимен
Анонимен
23.05.2021 23:06 23:06
Отговор до  4444

Това го има навсякъде по света. Ден, в който да се отпразнува новото начало и краят на детството. Какво лошо има?

Back to top button