Любопитно

Хиляди аплодираха абитуриентите на Кенана, затвориха улица в центъра

Абитуриентите си на 24 май изпратиха езиковата гимназия, гимназията по транспорт, гимназията по туризъм и димитровградската езикова гимназия

За трета поредна вечер в Хасково се провеждат абитуриентски балове. На 24 май завършването си празнуват зрелостниците от Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, ПГТАТ „Н. Й. Вапцаров“ и ПГТ „Александър Паскалев“, които са извън града. Продължават и баловете в Димитровград и областта.

Червен килим за Випуска на 50-годишнината на Езиковата гимназия

179 абитуриенти от Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ празнуват тази вечер своя бал в комплекс на „Кенана“ в Хасково.

Зрелостниците традиционно заложиха на много стил. Повечето слизаха от лъскави возила, чакани от множество роднини и приятели. Имаше и електромобил. Сред по-екстравагантните бяха абитуриенти с куче.

Бал

Цели пет хандбалисти завършват тази година: Василена Шомова, Милена Пончева, Виктор Ванчев, Светльо Георгиев и Калоян Петров. Ръководството на хандбалния клуб беше на „Кенана“, за да ги изпрати.

Бал

Красивият випуск, който завършва на 50-годишнината на гимназията, се строи по класове и под аплодисментите на хилядите в парка се отправи към балната си вечер. В района станаха задръствания от автомобили.

Зрелостниците от Гимназията по транспорт затвориха за кратко улица в центъра

Близо 40 абитуриенти от ПГТАТ „Никола Вапцаров“ празнуват тази вечер бал в ресторант в центъра на Хасково.

Бал

Преди да влязат в заведението си те затвориха за кратко централна улица, отброявайки до 12. Всички бяха изпратени от роднини и приятели.

Гимназията завършват две паралелки – Автотранспортна техника и Растениевъдство. Отличниците, които участваха в национални състезания, най-вероятно ще продължат образованието си в университети. Останали започват работа в страната и чужбина.

Три паралелки от Гимназията по туризъм празнуват в комплекс край Хасково

Гимназията по туризъм в Хасково изпраща три паралелки абитуриенти в комплекс край Хасково. Те са от специалностите „Кетъринг,“ „Производство на кулинарни изделия и напитки“ и „Производство на сладкарски изделия“.

Бал ПГТ
От училището могат да се похвалят с отличниците Николай Лозев и Александър Димитров от 12 а клас, специалност „Кетъринг“ и Нели Павлова от 12 в клас, специалност“Производство на сладкарски изделия“, както и с много награди, завоювани от възпитаниците на гимназията.

Сред първенците са Елица Николова от 12 б клас, специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки“, която днес получи награда от РУО за изявени ученици в областта на професионалното образование и Димитър Щерев, също от 12 б клас, който зае второ място на регионален кръг на националното състезание за най-добър млад сервитьор.

58 абитуриенти от Езиковата в Димитровград празнуват бал

58 абитуриенти от димитровградската ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ празнуват тази вечер своя бал.

Бал

Зрелостниците първо обраха аплодисментите при дефилето си на централния площад „България“ в града. След фотосесии край Голямата пейка те се качиха на сцената по червения килим и под музиката на Забавно-духовия оркестър.

Поздравления отправиха директорът на гимназията Красимир Кръстев, учители, родители и абитуриенти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button