Регион

Пътен възел „Ново село“ забавил откриването на магистралата

Бойко Борисов и куп министри инспектираха магистралата през мартЗавършването на 31-километровата отсечка от автомагистрала „Марица“, която по думите на премиера Бойко Борисов трябваше да бъде открита в средата на август, ще е факт на 20 септември. Това обяви днес в Димитровград министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Забавянето на участъка между Любимец и Свиленград се дължи на пътен възел „Ново село“, който свързва магистралата с пътя за Гърция. Не можем да пуснем 31 километра магистрала, а тя да не функционира като такава. Ако възелът не бе включен в дейностите трябваше да бъде изграден светофар, което е недопустимо, коментира министърът. Затова е било разпоредено и кръстовището да бъде приключено преди официалното откриване на аутобана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
PATAK
PATAK
02.09.2010 16:20 16:20

ARE YOU GOING TO AUTOSTRAD TO SEE WHAT HAPPENS BETWEEN SVILENGRAD AND LUYBOMITZC,AND WHY ISNOT BUILDING TRAFFIC LIGHTS?IF IS TRUE 15.08.2010 TO OPEN ? I WAIT TO A WAIT-AND-SEE YOUR POLICY ??????????

Back to top button