Хасково

Зам-председател на АБВ води листата на БСП в Хасково

Заместник – председателят на АБВ Владимир Маринов ще бъде водач на листита на БСП в Хасково. Това е решено на провеждащия се днес национален съвет в столицата, съобщиха за Haskovo.info членове на столетницата.

Владимир Маринов е роден в Пловдив през 1981 година. Завършил е висше образование в Московския държавен институт за международни отношения и има магистратура по политически мениджмънт. Бил е заместник – областен управител на Пловдив.

Останалата част от кандидатите за народни представители за предсрочните избори на 11 юли ще бъдат определени на Областен съвет на БСП в Хасково в края на тази седмица. Предвидено е на шесто място да бъде поставен друг представител на коалиционен партньор.

Решението за листите на БСП беше отложено с няколко дни заради сключените споразумения за коалиция.

Само преди седмица на среща с лидера на левицата Корнелия Нинова в Хасково социалистите поискаха водач на листата да бъде местен. Това обаче не се е случвало от много години. На предишните избори през април водач беше Велизар Енчев.

 

6 коментара

  1. Колкото сам можеш да се закопаеш, никой не може да те закопае. БСП доказаха, че пропадането на партията, особено в Хасково, е не просто неизбежно, то е целенасочено.

  2. Ами като не можете да си излъчите водач в Хасково, като сте се хванали за гушите заради кокала, какво искате?! Аз пък ще гласувам за АБВ-то!

  3. От кратката биография не става ясно работил ли е нещо сериозно този другар.

  4. Другарят от АБВ работи по управление на парични потоци. Понеже Енчев не бе в час с тия потоци, го издухаха. А дано АБВ-милионерът дигне резултата в Хасково. Да живей царица-патица!

  5. Поредно доказателство,че хасковските кауни-комунисти за нищо не стават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button